20/5/11

ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ!

Κάθε χρόνο τα τελευταία 4 χρόνια, κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που γίνονται στο σχολείο, έχω πάντα το ίδιο άγχος:
πώς να παρουσιάσουμε με τα παιδιά τα πεπραγμένα μιας ολόκληρης χρονιάς. Πώς γίνεται να οπτικοποιήσεις τις σκέψεις των παιδιών, τους προβληματισμούς και τις γνώμες τους μετά από μία ταινία;

Προσωπικά, το θεωρώ ακατόρθωτο να γίνει (αν κάποιος έχει καμιά ιδέα για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, είμαι προθυμότατος να τον ακούσω). Γι'αυτό το λόγο, αποφάσισα να σταματήσω να αγχώνομαι και να παρουσιάσω την ουσία του Κύκλου που είναι η προώθηση του πνεύματος της ομαδικότητας. Πρότεινα στα παιδιά να γυρίσουμε μία ταινία μικρού μήκους μέσα από την οποία θα παρουσίαζαν τα ίδια τις 3 καλύτερες ταινίες από αυτές που προβλήθηκαν φέτος.


ΟΠΕΡ ΕΓΕΝΕΤΟ!


Το αποτέλεσμα είναι το βίντεο που ακολουθεί. Ελπίζω να το χαρείτε, όπως το χαρήκαμε και εμείς.


ΥΓ: Βέβαια, θα υπάρξει και συνέχεια. Γιατί κάθε γύρισμα έχει και, μικρά ή μεγάλα, ευτράπελα, σαρδάμ, μπερδέματα κτλ. Για αυτά, θα αναρτηθεί σύντομα άλλη ταινιούλα για να τη βλέπουμε να γελάμε και, γιατί όχι, να θυμόμαστε με νοσταλγία (σε λίγο καιρό).


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου